Taller de pintura infantil 2009-2010







Ja estam preparant el nou taller de pintura infantil per al curs 2009 - 2010. Per als qui no ho coneixeu vos diré que es tracta d'un projecte per ajudar als més joves a desenvolupar la seva creativitat en l'àmbit de l'expressió plàstica. Treballam semanalment durant tot l'hivern al meu estudi, on els nins i nines aprenen a manejar diferents materials sobre diferents suports (acrílic, gouache, ceres, ...; sobre tela, fusta, paper). Treballam també el volum a través de les escultures i els assamblatjes.

Durant el curs 2008 - 2009 hem treballat amb nins i nines de 5 a 9 anys, però per al proper curs, que començarà a l'octubre, ampliarem el marge d'edat fins als 12 anys, i es distribuiran els grups per edats. Podreu veure una mostra del treball realitzat durant el curs passat a una exposició que farem a la nova sala d'exposicions de l'Ajuntament de Capdepera, al casal de Ca'n Creu (no confondre amb Ca'n Creu d'Inca, on estava l'antiga sala, que en pau descansi), just al costat de la Plaça de l'Orient. La inauguració la farem el 19 de Setembre, però això ja vos ho recordaré més envant.
Els qui estigueu interessats en que els vostre fills i filles participin en aquests tallers podeu solicitar informació més detallada al meu correu el·lectrònic: mateuestarellas@hotmail.com.